Ekonomi

Så var det dags att gå igenom kostnaderna för dagen. Lunchbuffé inkl dryck, samt tilltugg m.m. vid fotoshoten 200kr/pers. Kostnader för fotograf till fotokalendern 100kr/pers. Lokalen på kulturen får vi låna gratis tack vare Jessica! :) Eventuellt inköp av rekvisita till fotokalendern bekostar var och en själv. Chokladprovningen 99kr/pers. "Folkets" är restaurangen vi kommer gå till på kvällen. Enligt rekommendationerna är det ett mysigt ställe som passar detta endamål, de har möjlighet att ta emot ett större sällskap och de serverar riktigt bra mat av hög kvalité! Menypriserna ligger åt det lite dyrare hållet, men som alla vet så får man ofta vad man betalar för ;) Och sist men inte minst så föreslår jag att vi alla delar lika på Rosies kostnader för dagen, vilket blir 100kr var.

Så totalt för dagen 500kr + utgifter för sin egen mat- och dryckbeställning på Folkets. Hoppas det känns ok för alla! :)

Andra funderingar:

  • Någon som har förslag på hur vi bäst och fortast får framkallat fotokalendern? Finns det kanske ett lokalt ställe i Västerås eller blir det bäst att beställa via nätet? Tänker mig att vi måste kunna få väja lite hur den ska se ut, tex så det blir tillräcklig storlek på bilderna (minst A4!), och att det blir en kalender utan specifikt år.
  • Någon som vill "ta på sig" att presentera fotokalendern och dess innehåll på bröllopet..? Hade varit ett mycket roligt och uppskattat inslag under kvällen tror jag! :D ;) 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • dr james eric » Sista inlägget!!!:  ”Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to..”

  • dr james eric » Sista inlägget!!!:  ”Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to..”

  • Laura » Sista inlägget!!!:  ”Jag vill uttrycka mitt uppriktiga tack till Maria Kartarzy för att hon hjälpte m..”

  • Viveka » Sista inlägget!!!:  ”FAntastiskt ordnat Madde! En stor eloge till dig. Vi har 7 svarta paraplyer, t..”

  • Viveka » MENY:  ”Jag hänger på majoriteten. Allt ser gott ut. ”

Bloggarkiv