Sista inlägget!!!

Här kommer nu en sista sammanfattning inför Rosies möhippa:

Åtta av oss, dvs Louise, Malin C, Jessica, Tindra, Elin M, Viveka, Karolina och jag samlas på parkeringen en bit ifrån Rosies bostad (ps: ge mig era telefonnummer via FB är ni snälla!) kl 12:00, här styr vi upp lite praktiska detaljer och packar bil/ar med de prylar som ska användas till fotokalendern. När vi känner oss redo går vi allihop hem till bruden och är vädret fint tar vi henne med oss till den förberedda platsen vid vattnet där vi avnjuter lunchbuffén och vi har med våra personliga gåvor till Rosie. OBS! har kollat väderprognosen som inte riktigt erbjuder vad jag hoppats på, så troligen blir lunchen hemma hos Rosie istället, men in i det sista hoppas jag vädret tänker bli fint dagen till ära! :)

Jag kommer själv behöva raffsa ihop lite smågrejer hos Rosie som ska med till fotograferingen sedan, bla smink, hårborste, spännen, snoddar och lite sånt som jag hittar som kanske kan va användbart! Är det någon som behöver något speciellt klädesplagg så hotja till så ska jag ta en diskret sväng om hennes garderob också och se vad jag hittar där! För vi håller väl hemligt vår plan för dagen så hon blir lite överraskad steg för steg..? :D 

Runt kl 13:00-13:30 tar vi oss vidare till kulturen, ca 20min promenadväg (5min i bil om skitväder, jag hoppas vi som har bil kan tänka oss att hjälpas åt att skjutsa i omgångar vi är ju trots allt bara 9 stycken perosner). Fotograf och studio står klar kl 14:00 så så drar vi igång fotokalendern, tänkte mig ingen direkt ordningsföljd utan vi kör igång bara och låter Rosie beta av månaderna efter hur vi känner för helt enkelt! Är hon inte grundsminkad för dagen så hoppas jag någon hjälper till att styra upp detta – viveka? ;)

Hemmaprovning av choklad! Sker hemma hos Rosie, här kan man vid behov också passa på att göra en lättare uppfräschning för den som vill inför kvällens middag. Själv tänkte jag inte göra något större projekt av det än att ha med en extra blus då sannolikt min lilla kille kommer ha sölat ner den jag burit under dagen..! :P

Kl 17:45 samlas vi på Folkets och avnjuter sällskapsmenyn! Följande ändringar har skett i sällskapsmenyn: då flanken inte var svensk har de ändrat varmrätten till svensk kalv istället, detta gav dock en prishöjning.. så 455kr/pers är det, hoppas ok för alla! Spontana aktiviteter under kvällens gång kommer troligen uppskattas stort. Ni som inte haft möjlighet att vara med under dagen (Malin W, Liza och Elin S) kanske kan bidra med något skoj här? :D Sittningen är fram till 20-tiden, så därefter väljer vi själva hur vi vill fortsätta kvällen; hänga kvar, dra vidare, eller runda av ;)


Några praktiska ting där vi kanske kan hjälpa varandra:

  • Viveka gör en efterlysning: Många svarta paraplyer! Har någon ett svart paraply hemma, snälla ta med detta - behövs till fotokalenderns novembermånad!
  • Samåkning på kvällen till Sthlm: Malin Carlsson undrar om någon har en plast över i sin bil så hon kan få samåka med någon tillbaka till Sthlm?


Tror det var alltför nu! Igen: skicka telefonnummer till mig via PM på FB, så vi kan få tag i varandra! Mitt nr är: 076-7842232


OBS! Var det någon mer än Jessica och Rosie som hade några allergier???? Är så fallet meddela mig snarast tack så jag kan meddela kökspersonalen på Folkets!!


Sist men inte minst, tack på förhand fina ni, att ni ställer upp och bidrar till en lyckad heldag för underbara Rosie <3 <3 <3 Vi ses på lördag!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Laura » Sista inlägget!!!:  ”Jag vill uttrycka mitt uppriktiga tack till Maria Kartarzy för att hon hjälpte m..”

  • Viveka » Sista inlägget!!!:  ”FAntastiskt ordnat Madde! En stor eloge till dig. Vi har 7 svarta paraplyer, t..”

  • Viveka » MENY:  ”Jag hänger på majoriteten. Allt ser gott ut. ”

  • Jessica » MENY:  ”Är flanksteken svensk, Rosie föredrar ju svensk kött. Spelar inte så stor roll f..”

  • Malin Westholm » MENY:  ”Jag lägger min röst på a la carte menyn!”

Bloggarkiv